Kenapa Pilih Kami..

Anda akan menemui 3 perkara ini di dalam perkhidmatan kami

Pakej Mampu Milik

Sonnet Technology menyediakan pakej mampu milik untuk anda memiliki website dan mobile Apps sendiri. Kami tahu bukan semua orang mampu mengeluarkan RM10K sekaligus. Jadi kami bawa alternatif untuk anda.

Kualiti & Pantas

Kami di Sonnet Technology tahu masa itu wang bagi anda para peniaga. Oleh itu, kami berusaha memberikan perkhidmatan berkualiti dan segera agar anda boleh mula menghasilkan wang dari website dan Apps anda.

Bantuan

Sonnet Technology bukan sahaja membuat apps dan website untuk anda malah kami memberi tunjuk ajar kepada anda bagaimana menggunakan app dan website anda. Selagi anda tidak malu bertanya dan sabar, kami ada untuk anda.

Buat Tempahan Sekarang

Apa pandangan pelanggan terhadap kami..

Terima kasih kepada pelanggan yang sudi berkongsi pengalaman
Myra

Myra

Pemilik Bisnes Import Barang Berjenama dari US

"Setakat ini servis Sonnet Technology memang terbaik dan harga memang murah. Saya menjual di banyak tempat seperti Facebook page, Instagram dan ada website order sendiri. Jadi saya terfikir untuk ada satu app dimana saya boleh direct pelanggan saya semua ke satu tempat. Jadi saya minta idea mereka dan saya siap dapat kod bar lagi untuk kongsi kepada pelanggan saya. Kod bar ini dia bila customer scan, mereka akan di bawa terus ke landing page untuk download apps saya.
Paling saya suka part rating ini, kita kumpul rating customer manual sahaja. So, nak bagi customer baca sendiri semua review itu pun susah pula. Jadi saya rasa sangat membantu.. Sekarang tinggal masukkan semua review tu dalam app dan lepas ni review baru customer buat terus dari app. Design app myra simple saja tapi puas hati. Sesuai dengan harga"

Hafizi Adam

Hafizi Adam

pemilik bisnes kereta sewa

"Saya peniaga kecil saje. Buat iklan pun hanya di dalam group FB kawasan kita sahaja. Saya terfikir kalau saya ada app kereta sewa sendiri untuk kawasan saya, lagi senang untuk saya sendiri dan pelanggan. Sebab kalau pelanggan tetap mereka hanya perlu buka app dan booking kat app. Saya bangun pagi tinggal approve atau tak sahaja. Saya cuba kurangkan pelanggan text saya pada waktu malam dan ada masa tertentu saya memang tidak dapat layan mereka. Jadi lepas ada app ini saya harap ringanlah beban itukan. Buat app dengan mereka ini..hahaha.. mula sembang itu, banyak benda saya nak buat kat app sekali tanya harga semuja fungsi itu, terus rasa kecewa. Mahal sangat. Tapi lepas consult dengan Ms Anna, saya ambil basic sahaja. Fungsi yang cukup untuk kemudahan saya dan ikut bajet saya. Next time, boleh add on lagi fungsi lainkan..sabar dulu. Servis sangat rekomen. "

Ms. Roziya

Ms. Roziya

Peniaga biskut & kek

"Kita ada plan mahu jadi pembekal terbesar di negeri kita untuk produk yang kita jual ini. Besar cita-cita ya. Jadi kita nak ada apps sendiri untuk pelanggan membuat tempahan. Berurusan dengan Sonnet Technology ini memang ok. Paling penting mereka bukan jenis yang paksa kau bayar benda yang kau tidak mampu. Paling tidak mereka bagi kau cadangan ikut kemampuan kau. Mula itu, memang rasa tidak ada harapan nak buat apps. Sebab dah tanya merata, memang harga apps paling murah yang kita dapat untuk sistem yang kita mahu adalah RM15K. Itu pun pricing yang sonnet bagi. Bila saya cakap saya mahu sangat buat app tetapi harga itu luar kemampuan. Jadi sales person dia bagi saya cadangan buat ikut kemampuan saya dulu. jadi saya ambil fungsi asas. Saya pun fikir betul juga, saya boleh tambah bila-bila masa fungsi lain itu bila dah mampu huhu.. "

Pakej Mampu Milik

Berikut merupakan pakej mampu milik terkini yang kami tawarkan kepada anda

Pakej A: Website & Web App RM550

Sekarang dah tahun 2020 abang akak tetapi masih belum ada website bisnes sendiri. Ah.. Inilah peluang abang akak dapatkan Website dan app web untuk bisnes.   Website yang kita tawarkan ini sesuai untuk mereka yang Read more…

Pakej C: Website Bisnes Sahaja RM250

Kami menyediakan khidmat membuat website ekonomi untuk anda. Website bisnes ekonomi ini dilengkapi dengan fasiliti asas untuk anda berniaga. kemudahan pelanggan berdaftar kemudahan untuk beriklan kemudahan untuk pelanggan membeli kemudahan whatsapp dan facebook kemudahan untuk Read more…

WhatsApp chat